Tiramisu-frambozentaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verkruimel de koekjes. Smelt de boter en meng de kruimels er door. Bedek de bodem van de spring vorm hiermee en stop de taartbodem in de koelkast. Klop de eiwitten stijf. Klop de mascarpone glad met de suiker, vanillesuiker, amaretto, koffie en 4 eidooiers. De eidooiers die je overhoudt worden niet gebruikt. Week de gelatine 10 min. in koud water. Knijp hem uit. Verhit de 4 eetlepels water in een pannetje. Zet het vuur uit en los de gelatine hier in op. Klop de eiwitten en de gelatine door het mascarpone mengsel. Verdeel de helft hiervan over de taartbodem. Strooi de helft van de frambozen er op en giet de rest van het mascarpone mengsel erover. Zeef er wat cacaopoeder boven en strooi de rest van de frambozen erop. Laat de taart minstens 3 uur in de koelkast opstijven. Als je hem wil gaan eten, rasp je de chocolade in krullen en strooi je die er over. AANVALLEN!!!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 456x

Jouw laatst bekeken recepten