tompouce van filodeeg met aardbeien en mascarpone

Ingrediënten


Bereidingswijze

Ontdooi de plakjes deeg en snij ze elk in 8 gelijke stukken.Verhit een laagje olie (? 1 cm) in een koekenpan en bak hierinde deegplakjes lichtbruin. Op keukenpapier uitlekken en direct met poedersuiker bestrooien.Bewaar ze tot gebruik in een trommel. Maak de aardbeien schoon en snij ze in plakjes. Klop de mascarpone los en klop de joghert erdoor.Voeg eventueel naar smaak suiker toe.Leg op elk bord een plakje filodeeg. Verdeel hierover 1/3 deel van het mascarponemengsel en leg daarop wat aardbeienplakjes. Herhaal deze lagen tweemaal en eindig elke toren met een plakje filodeeg.Garneer eventueel met wat overgebleven aardbeien en strooi er nog wat poedersuiker over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha