Trommel.

Ingrediënten

  • 1 beklede onderplaat
  • 2x20cm gekochte taartbodem
  • ? kop aardbeienjam
  • 2 porties botercreme
  • groene levensmiddelen kleurstof
  • 1 ? meter groen lint
  • grote spuitzak nr 2
  • Engelse drop
  • gekleurde musket pillen
  • 2 eetstokjes.

Bereidingswijze

1. Taartbodems op elkaar plakken met jam en op de onderplaat jeggen. Kleur de helft van de creme lichtgroen. Verdeel de rest in twee porties. Laat 1 portie ongekleurd, kleur de andere donkergroen. Smer ongekleurd glazuur op de trommel; lichtgroen glazuur aan de zijkanten. 2. Knip lint op de lengte die langs de zijkant van de trommel past. Duw het lint op de zijkant van de trommel in zigzag patroon. 3. Snijd met een scherp mes de drop in gelijke schijfjes. Plak ze op de zijkant van de taart. Spuit donkergroene creme lang de bovenrand van de trommel. Wikkel aluminiumfolie om de eetstokjes en prik een snoepje (een ronde Engelse drop) aan de uiteinden om er trommelstokken van te maken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 596x

Jouw laatst bekeken recepten