Wachauer Torte

Ingrediënten


Bereidingswijze

Smelt 50 gram chocolade in een waterbad, voeg daarbij de suiker en eidooiers en klop alles met de klopper tot een schuimige massa. Klop het wit van de eieren tot schuim, maal de amandelen met de staafmixer. Voeg schuim, gemalen amandelen en het paneermeel voorzichtig bij het beslag. In ongeveer 40-50 minuten bakken op 175 C.Maak een taartvulling van 140 g boter, 100 g poedersuiker en de overige chocolade, die men hiervoor heeft opgelost. Snijd de taart na afkoeling in 2 plakken. Vul haar met de vulmassa en smeer er bovendien een laagje overheen. Bestrooi de rand met amandelstukjes en garneer haar met chocoladetruffels.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1264x

Jouw laatst bekeken recepten