witte Drop(spekjes)

Ingrediënten

  • 250 gram kristaalsuiker
  • 1 eetlepel glucose stroop 25 gram blad gelatine 2 1/2 dl water
  • een paar drupples vanillesmaakstof een druppel kleurstof (rood of groen )
  • VOOR HET DOORHALEN
  • 25 gram maizena 25 gram zeer fijne suiker

Bereidingswijze

water glucose en het water in een dikke pan en laten koken op een zacht vuurtje ongeveer 10 min (hij is dan ongeveer 120 graden )week de gelatine ,laat de suiker massa nu iets afkoelen en meng de gelatine er nu door samen met de kleurstof en de vanille klop onder tussen het eiwitjes stijf en spatel deze nu door de koude suiker massa pak nu een deksel van een koekjes trommel (15 bij 15 cm )of een andere ondiepe schaal en vet deze ligt in met wat zonnebloemolie giet hier nu de suiker ei massa in en laat alles goed op stijven ,als de spekjes goed stijf zijn er mooie repen of drie hoekjes van snijden vermeng nu de fijne suiker en de maizena en paneer(doorhalen ) nu de spekjes hier in bewaren in een afgesloten koekjes trommel

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 479x

Jouw laatst bekeken recepten