Zoete Peren

Ingrediënten

  • 4 grote peren.
  • 2 eetlepels citroensap.
  • 75 gram bakkersmarsepein.
  • 2 eetlepels kersenbrandewijn.
  • meel.
  • 1 ei.
  • paneermeel.

Bereidingswijze

De peren schillen, halveren, de steel eraan laten zitten, het klokhuis verwideren en de vruchten met citroensap besprenkelen.De bakkersmarsepein met de kersenbrandewijn kneden en de perenhelften daarmee vullen. De randen met meel bestuiven en de perenhelften weer samenvoegen. De vruchten door meel, ei en paneermeel halen. In 150 graden C heet vet in ongeveer 6 minuten goudgeel bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 855x

Jouw laatst bekeken recepten