Aardappelsouffle met amandelen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Aardappels schillen en wassen. In pan met weinig water en zout, aardappels in 20 min. gaarkoken. Afgieten en fijnstampen. Erdoor roeren: boter, mosterd en zoveel slagroom tot een stevige puree ontstaat. Hoge ovenschotel van 1,5 ltr. invetten en bestrooien met paneermeel.Oven voorverwarmen op 225 C. In pan aardappelpuree al roerende zachtjes verwarmen. Boven 2 kommen eieren splitsen. Eiwit stijfkloppen. Van vuur af dooier en amandelen door hete puree roeren. Op smaak brengen m et zout en peper. Voorzichtig door eiwit scheppen. Overdoen in ovenschotel. In midden van oven in 20 min. goudbruin laten worden. Direct opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1391x

Jouw laatst bekeken recepten