Aardbeien met ijs en chocoladesaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen. Citroen uitpersen. In kom doen: 4 eetl. citroensap, oranje curacao en honing. Door elkaar roeren. Aardbeien toevoegen. Voorzichtig door elkaar scheppen. Minstens 3 uur laten staan. Af en toe voorzichtig omscheppen.In kom slagroom met suiker stijfkloppen. Overdoen in spuitzak met grove kartelspuitmond. In zeef boven steelpan aardbeien laten uitlekken. Chocoladereep erboven in stukjes breken. Al roerende op zacht vuur chocolade laten smelten. Met ijsbolletjestang ijs over 4 schaaltjes verdelen. Aardbeien rondom ijs leggen. Warme chocoladesaus over ijs schenken. Garneren met toefjes slagroom. Krokant erover strooien. Direct opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1027x

Jouw laatst bekeken recepten