Gemarineerde kipfilet met cashewnoten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Spoel de kipfilets af en dep ze droog. Leg ze naast elkaar in een ondiepe schaal. Roer in een kommetje de yoghurt, gemberpoeder, ketoembar, kruidnagelpoeder en zwarte peper door elkaar. Schenk het mengsel over de filets, dek de schaal af met plastic folie en laat de filets in de koelkast 24 uur marineren. Draai ze minstens 1 x om. Snijdt de ui in heel kleine stukjes en doe er de helft van de cashewnoten, het chilipoeder, de kurkuma en 3/4 dl water bij (pureren). Veeg de kipfilets af. Verhit de boter in een pan en bak hierin de kipfilets lichtbruin. Roer de marinade en het notenmengsel er aan toe. Voeg naar smaak zout toe. Laat het mengsel aan de kook komen, dek de pan af en laat de kip in ca. 20 minuten gaar worden, roer af en toe.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 475x

Jouw laatst bekeken recepten