Kalfsoester in cognac saus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Broccoli schoonmaken en snijdenDoe de slagroom, fond en cognac in een pan. Breng het geheel aan de kook en voeg naar smaak zout en peper toe. Op het moment dat het begint te koken het vuur laag zetten zodat het net niet meer kookt. Gebruik zonodig een vlamverdeler. Leg de kalfsoesters in de fond en zorg dat ze geheel onder gedompeld zijn. Draai ze na circa 4 minuten om (hangt af van de dikte van de oesters. Haal de oesters na totaal 8 minuten uit de fond en verpak ze in aluminium folie. Kook de fond in, in circa 15 minuten, totdat het een wat dikkere saus wordt. Tijdens het inkoken kunnen de broccoli en de pasta gekookt worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1652x

Jouw laatst bekeken recepten