Kersthaasje met bacon en bladerdeeg

Ingrediënten

  • 2 varkenshaasjes ca. 175 gr. per stuk
  • 1 ons dungesneden bacon
  • franse mosterd
  • 4 plakjes bladerdeeg

Bereidingswijze

De varkenshaasjes rondom aanbraden, Vooral niet zouten want de bacon maakt het pittig genoeg. De varkenshaasjes laten afkoelen. Insmeren met franse mosterd en bekleden met de plakjes bacon. Vervolgens inwikkelen in de uitgerolde plakken bladerdeeg (2 st.). Uiteinden bladerdeeg met water natmaken en goed aandrukken. Eventueel overtollig bladerdeeg afsnijden. Bakplaat invetten, bladerdeegpakjes bestrijken met koffieroom. In voorverwarmde oven (200 gr.) varkenshaasjes met sluitrand naar beneden in ca. 25 min. goudbruin bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

ik wordt een beetje gestoord van die k.. reclame rondom de recepten dus de laatste keer hier

Reageer zelf op dit recept

kaptcha