Konijn in romige mosterdsaus met roergebakken groe

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bestrooi de konijnenbouten met zout en peper. Snij de gepelde ui in ringen. Snij de groene kool in dunne slierten.Verhit de boter in een braadpan en bak hierin de bouten snel rondom lichtbruin. Schep de bouten uit de pan. Bak nu de uienringen zacht. Voeg de laurierbladen, de knoflook uit de knijper, de mosterd en de wijn toe. Leg de bouten weer in de pan en stoof ze op een vrij laag vuur in ongeveer 40 minuten gaar. Schep de bouten en de laurierbladen uit de pan. Roer de slagroom door het vocht in de pan. Verhit de zonnebloemolie in een wok en roerbak de koolslierten 2 minuten. Verdeel de konijnenbouten en de kool over de borden. Giet mosterdsaus over het vlees. Serveer bij dit gerecht bijvoorbeeld tagliatelle of aardappelpuree.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 531x

Te vinden in: