Krokant gebakken kipfilet met witte asperges, ...

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Bak de kipfilets kort aan in een pannetje met boter en laat ze dan een vijftal minuten verder gaar worden in de oven. Geef ze enkele dwarse insnijdingen.2. Schil de asperges en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Besprenkel ze met geklaarde boter en houd ze warm. 3. Kook de eieren bijna hard (ca. 8 minuten). Laat ze afkoelen, pel ze en hak in fijne snippers. Voeg wat peper en zout toe. 4. Was de peterselie, schud hem goed droog en frituur hem. Verkruimel de takjes lichtjes en strooi er wat zout op. 5. Kook de aardappel op de gewone manier en stamp ze (nog warm) met wat boter tot puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. 6. Saus: laat de kalfsjus inkoken met de groene peper, de room en de cognac. Breng op smaak met wat peper en zout. Klop dan, op laag vuur, de saus op met stukjes koude boter.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 243405x