Lamsrug op imkers wijze

Ingrediënten

  • -1 theelepels mosterdzaadjes/ mosterdkorrels
  • -3 eetlepels Langnese Acaciahoning
  • -2 eetlepels olijfolie
  • -1 eetlepels citroensap
  • -1 eetlepels tomatenvruchtvlees
  • -3 teentjes knoflook
  • -zout
  • -vers gemalen peper
  • -2 takjes rozemarijn
  • -4 stukken lamsrug met elk 4 koteletten

Bereidingswijze

-Mosterdzaadjes in een pan zonder boter of olie roosteren tot ze openbarsten. -Roer er de honing, olijfolie, citroensap en tomatenvruchtvlees doorheen. -Knoflookteentjes pellen, fijnmalen en toevoegen en het geheel pikant op smaak brengen met zout en peper. -Was de rozemarijn, pluk de naalden eraf, hak ze fijn en voeg ze toe. -Bestrijk het vlees met het mengsel en laat het, afgedekt met plastic, ca. ??n uur in de koelkast staan.*Verwarm de oven voor op 200 C. *Laat de lamsruggen op het rooster in 20 tot 30 minuten gaar en goudbruin worden. *Draai het vlees halverwege de gaartijd om.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha