Sinaasappel-koffie likeur

Ingrediënten


Bereidingswijze

Neem als het kan een onbespoten sinaasappel; wassen en afdrogen. Hoe lekkerder de cognac hoe beter de likeur zal gaan smaken. Zelf gebruik ik meestal minder suikerklontjes, achteraf wat kandij suiker erbij doen als het toch niet zoet genoeg is is beter....Maak met een mesje kleine sneetjes in de sinaasappel en stop in elk gaatje een koffieboon. Wat overblijft legt u op de bodem van de glazen pot. De sinaasappel erbij en het vanille stokje, het geheel begieten met de cognac. Na 44 dagen moet de likeur klaar zijn, af en toe de pot een beetje schudden om de suiker op te lossen en proeven of het al lekker is...mmmmmmm...

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 51x

Jouw laatst bekeken recepten