'Faraona al Mascarpone'

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de parelhoen schoon en dep droog met keukenpapier. Vul de parelhoen met de mascarpone en zout en peper. Doe in een pan waar de parelhoen precies in past de olie, boter, fijngesneden bleekselderij, wortel en sjalotjes, leg het gevogelte er bovenop, voeg de levertjes toe (indien aanwezig) en zet de pan op het vuur.Giet de wijn erbij en voeg zout en peper toe. Zet een deksel op de pan en smoor de parelhoen op laag vuur in 1u15 a 1u30 gaar. Controleer af en toe of het gerecht niet te droog wordt; voeg dan wat hete melk toe. Neem de pan van het vuur en houd het vlees warm. Pureer het smoorvocht, verwarm dit weer en geef het er apart bij in een sauskom.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 956x

Jouw laatst bekeken recepten