Aardappel frittata

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de ui in dunne ringen en plet de knoflook. Snijd de paprika fijn. Laat de mais uitlekken. Snijd de aardappelen in dunne plakken. asp de cheddar grof. Vet een vierkante magnetronschaal van 20 cm in. Bekleed hem met bakpapier en laat het papier een centimeter of 2 boven de kanten van de schaal uitsteken. Vermeng de olie met de ui, knoflook en paprika en verwarm het afgedekt 3 minuten op HIGH (100 %). Roer het een keer door. Laat het op keukenpapier uitlekken en doe het uimengsel met mais en oregano in dezelfde schaal. Leg de helft van de aardappelen in een laag in de ingevette schaal. Schik hierop het uimengsel en dek af met de rest van de aardappelen. Klop de eieren los en meng het met de melk. Schenk het melk-eimengsel over de aardappelen en laat het 20 minuten zonder deksel op MEDIUM (55 %) garen. Bestrooi met tijm en kaas en verwarm het zonder deksel 8 minuten op MEDIUM (55 %) of tot de kaas begint te smelten. Laat het 5 minuten afgedekt staan.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 774x

Jouw laatst bekeken recepten