Aardappel pisang rendang schotel

Ingrediënten

  • 400 gr gekookte aardappels
  • 2 bananen
  • 4 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel sambal
  • 2 eetlepels kokosrasp
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 1/2 ui
  • 200 gr chinesekool
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 dl water

Bereidingswijze

Verhit de olie in de hapjespan of wok, doe hier de ui,pindakaas,sambal,ketjap en kokosrasp in. Roer alles tot een gladde massa en schenk indien nodig wat water bij. Laat even doorpruttelen tot de ui glazig is.Bak de aardappels in dit mengsel. Haal de bananen uit de schil en snij ze in repen. Snij de repen banaan nog een keer overlangs door en doe ze bij de aardappelen. Even doorscheppen, vuur uit en ca 5 minuten laten staan met een deksel er op. Snij de chinese kool fijn, was ze en gaar ze ca 5 minuten in ruim kokend water. Maak 2 borden op. Eet smakelijk.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha