Aardappelbacontaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 gradenLaat de boter in een steelpan smelten en roer de bloem erdoor. Voeg de melk al roerend toe en blijf roeren tot de saus is ingedikt. Schik de uitgelekte gemengde groeten op de bodem van de ovenvaste schaal. Bedek met een laag aardappelpartjes en een dun laagje bacon en voeg vervolgens de helft van de saus toe. Bedek dit met nog 3 algen aardappelpartjes en bacon en eindig met een laag saus. Bestrooi het geheel het de overgebleven cheddarkaas en de gemengde kruiden. Plaats de schaal ongeveer een uur in de voorverwarmde oven, totdat de aardappelen zacht (gaar) zijn.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 485x

Jouw laatst bekeken recepten