Aardappel-Champignontaartje met Camembert

Ingrediënten


Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 170 graden, champignons schoonmaken, knoflook in plakjes snijden, camembert in plakken snijden en de aardappels in plakken van een 1/2 cm dik snijdenVerhit de grillpan tot deze begint te walmen, Meng de hele champignons met 5 el plantaardige olie, grill ze samen met de in plakjes gesneden knoflook en doe ze over in een ovenschaal.De gesneden aardappelen worden bij de champignons gevoegdMeng de eieren met de melk, room en tijm, klop het geheel door elkaar en giet het over de aardappels en de champignons.Dek de schaal af met aluminiumfolie en schuif het 30 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden. De plakken camembert leg je er over heen en dan nog 10 minuten in de oven.Bak ondertussen de varkenshaas rose in een combinatie van olie en roomboter. Leg de plakjes vlees op het taartje.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 701x

Jouw laatst bekeken recepten