Aardappelcurry EGA

Ingrediënten

  • - 1 teentje knoflook
  • - 1 eetl. kerry
  • - 125 gr uien
  • - 25 gr kruidenboter
  • - 100 gr (vast) gekookte aardappels
  • - 1/2 tabl. kruidenbouillon
  • - 100 ml magere yoghurt
  • - 200 gr witte bonen
  • - korianderkruid

Bereidingswijze

Laat de knoflook en de uien stoven in de kruideboter en doe de kerry erbij. Snijd dan aardappels in blokjes en doe ze erbij en stoof ze 10 min. mee, doe daarna de bouillontablet en de yoghurt erbij en stoof dit goed door. Spoel de witte bonen af met koud water en doe ze door de aardappels en verwarm alles even goed door, strooi er dan de koriander over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 714x

Jouw laatst bekeken recepten