Aardappelcurry met bloemkool

Ingrediënten

  • 400 gr. vastkokende aardappel1 ui1 teentje knoflook1 theel. kurkuma1
  • eetl. kerrypoeder1/2 theel. gemberpoeder1/2 theel. komijnzaadjes200 gr. bloemkool
  • 2 dl. kokosmelkmespunt suiker1 theel. citroensapeen paar takjes koriander

Bereidingswijze

Snijd de aardappelen in blokjes.De ui en knoflook snipperen en in de boter of olie fruiten.De kruiden erdoor roeren en 1 minuut laten meebakken.De aardappeblokjes en bloemkoolroosjes toevoegen en omscheppen.De kokosmelk erbij schenken.De suiker en het citroensap toevoegen en het geheel, in circa 15 minuten, op een laag pitje gaar laten worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha