Aardappelcurry met ei en doperwten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de aardappeltjes in 10 minuten. Schep het grootste gedeelte uit de pan en kook 2 el in nog 10 minuten helemaal gaar voor je baby. Kook intussen in 10 minuten de eieren hard. Verwarm de doperwten op een laag vuur. Giet de aardappeltjes af. Laat de eieren schrikken onder koud water en pel ze. Prak voor je baby 2 el aardappeltjes fijn. Pureer 2 el doperwten zonder vocht. Maak een half ei heel fijn. Roer de aardappeltjes, doperwten en ei door elkaar. Voeg wat melk toe om er een smeuig mengsel van te maken. Maak voor jezelf de aardappelcurry: pel en snipper de ui. Voeg de currypasta toe en bak ca. 2 minuten mee. Schep de aardappeltjes erdoor en bak ze in ca. 5 minuten bruin. Giet de doperwten af. Schep de doperwten en ei door de aardappeltjes en laat in ca. 5 minuten door en door warm worden. Maak intussen de witlof schoon en snijd de groente fijn. Was de waterkers en snijd grote blaadjes klein. Schil de appel en snijd hem in blokjes Snijd de kaas in kleine blokjes. Snijd de bakgember heel fijn. Maak het bosuitje schoon en snijd hem fijn en doe hem in een slaschaal. Klop de olie, het citroensap en de bakgember door elkaar. Meng de witlof, waterkers en appel erdoor. Bestrooi met de blokjes kaas. Knip de koriander en de (kruize)munt boven de aardappelen fijn en schep nog een keer voorzichtig door.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 900x

Jouw laatst bekeken recepten