Aardappelen mediterrane met kip

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Snipper de ui en de knoflook zeer fijn Snij de kipfilets in stukjes. Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan met deksel. Fruit de uien, knoflook en tomatenpuree aan in de hete olie. Doe de kip erbij en bak de stukjes rondom bruin. Blus af met de bouillon en roer goed door. Doe de gehakte rozemarijn erbij. Laat alles aan de kook komen en doe de aardappelschijfjes erbij. Deksel op de pan en 20 minuten op middelhoog vuur laten sudderen tot de aardappelen gaar zijn en de saus voldoende ingekookt is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1163x

Jouw laatst bekeken recepten