Aardappelen met kaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de aardappelen volgen traditionele wijze. Na het koken natuurlijk de aardappelen afgieten. Tijdens van het koken van de aardappelen kun je vast de kaas in blokjes snijden ongeveer blokjes van 2,5 centimeter Na het koken en afgieten van de aardappelen dan kunnen de blokjes kaas bovenop de aardappelen en laat dit smelten, let op de aardappelen dat ze niet aanbranden. De kaas zal zich tot een grote massa maken na ongeveer een minuut of 4 of 5 Haal de pan van het kooktoestel en stamp de inhoud flink door elkaar met een stamper, zodat er een soort hutspot onstaat.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Gebruiker reactie

Joke Alferink

10 jan 2017 om 16:06

Volgens mijn vriend, werd dit in de oorlog gegeten. Wij gaan het vanavond uitproberen! Het recept, niet de oorlog. Alleen hij zegt: er moet wat melk bij.

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 854x

Jouw laatst bekeken recepten