Aardappel-gnocchi met champignons

Ingrediënten


Bereidingswijze

De aardappelen wassen en ongeschild in 30 minuten in weinig water gaarkoken. De aardappelen pellen en onmiddellijk door de pers drukken. De knoflook pellen en erbij uitdrukken. Het tarwegries 2-3 tl zout, de eieren en de helft van de bieslook toevoegen en alles door elkaar scheppen. In een grote pan ongeveer 2 liter water met zout aan de kook brengen. Ondertussen de room verwarmen. De champignons schoonwrijven fijnsnijden en toevoegen. De room bij matige temperatuur tot ongeveer een derde laten inkoken, De rest van het bieslook erdoor roeren. De saus met zout op smaak afmaken. Van het deeg twee rollen vormen, er kleine stukjes vaan snijden en die meet een vork plaatdrukken. In porties 3-5 minuten in water met zout koken tot ze naar boven komen. Dan laten uitlekken. De saus nog even doorwarmen en bij de gnocchi opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 825x

Jouw laatst bekeken recepten