Aardappelgnocchi met tomaten-basilicumsaus

Ingrediënten

  • 1 pak Delverde Gnocchi di patate;
  • 1 el olie;
  • 1 ui
  • gesnipperd;
  • 1 selderijstengel
  • fijngehakt;
  • 2 wortels
  • fijngehakt;
  • 400 gr gepelde tomaten uit blik
  • fijngehakt;
  • ? tl suiker;
  • 15 gr verse basilicum; fijngehakt;
  • parmezaanse kaas;
  • peper en zout

Bereidingswijze

Verhit de olie in een grote braadpan. Fruit ui, selderij en wortel 5 minuten. Roer regelmatig. Voeg de tomaten en de suiker toe en voeg peper en zout naar smaak toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur circa 20 minuten zachtjes koken. Laat iets afkoelen, maal in de keukenmachine tot een gladde saus en voeg de basilicum toe. Kook ondertussen de gnocchi in een grote pan kokend water met zout, tot ze boven komen drijven. Laat uitlekken en verdeel over de borden. Verdeel hierover de tomatensaus en parmezaanse kaas naar smaak.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 644x