Aardappelgratin met ui, pesto en cremefraichesaus

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 2 uien
  • in ringen
  • 100 g rode pesto
  • 1 doosje Maggi Creme Fraiche Saus
  • 25 g boter
  • 2 zakjes voorgekookte aardappelschijfjes a 450 g
  • 100 g geraspte jong belegen kaas=

Bereidingswijze

1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui mooi bruin. Roer de pesto erdoor. 2. Bereid de Maggi Creme Fraiche Saus met de boter volgens de aanwijzingen. Schep de aardappelen erdoor. 3. Doe een derde van het aardappelmengsel in een ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de helft van het uimengsel en herhaal dit. Dek het geheel af met de rest van het aardappelmengsel en strooi de kaas erover. 4. Bak de schotel in een voorverwarmde oven van 200 ?C in 30 minuten goudbruin en gaar. Lekker met gebakken varkensvlees en sperziebonen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha