Aardappelgratin met ui, pesto en cremefraichesaus
Ingrediënten
- 2 el olijfolie
- 2 uien
- in ringen
- 100 g rode pesto
- 1 doosje Maggi Creme Fraiche Saus
- 25 g boter
- 2 zakjes voorgekookte aardappelschijfjes a 450 g
- 100 g geraspte jong belegen kaas=
Bereidingswijze
1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui mooi bruin. Roer de pesto erdoor.
2. Bereid de Maggi Creme Fraiche Saus met de boter volgens de aanwijzingen. Schep de aardappelen erdoor.
3. Doe een derde van het aardappelmengsel in een ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de helft van het uimengsel en herhaal dit. Dek het geheel af met de rest van het aardappelmengsel en strooi de kaas erover.
4. Bak de schotel in een voorverwarmde oven van 200 ?C in 30 minuten goudbruin en gaar.
Lekker met gebakken varkensvlees en sperziebonen.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 1382x