Aardappelkoekjes met Paddestoelenragout

Ingrediënten


Bereidingswijze

Boven een zeef de aardappelen en de gourgette raspen, vocht goed er uit drukken. Mengen met de geraspte kaas, zout, peper en 1 el bloem.In olie steeds 4 hoopjes aardappelmengsel scheppen, platdrukken en in ca. 8 min. aan beide kanten goudbruin bakken. Ondertussen in 2 el boter bacon uitbakken en 1 fijngesneden ui en uitgeperste knoflook ca. 5 min. meebakken. De kastanjechampignons ca. 2 min. meebakken. 1 el bloem er over strooien en ca. 3 min. meebakken. Kippenbouillon erbij schenken en ca. 8 min. zachtjes laten koken. 3 el. creme fraiche, zout, peper en wat Worcestershire sauce erdoor roeren en doorwarmen. Bestrooien met 2 el fijngesneden peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 632x

Jouw laatst bekeken recepten