Aardappelkroketten met zalm en gestoofde komkommer

Ingrediënten


Bereidingswijze

Doe de aardappelpuree in een kom. Verdeel de verse zalm in schilfers en snij de gerookte zalm in reepjes. Voeg toe aan de puree en kruid met cayennepeper. Voeg de verse kruiden en eierdooier toe. Verdeel het mengsel met bebloemde handen in 8 porties en vorm kroketten. Wentel de kroketten in bloem, dompel ze in het losgeklopte ei en rol ze nadien door het mengsel van broodkruim en sesamzaad. Verhit de olie tot 180?C en frituur de kroketten goudbruin. Laat uitlekken en hou warm. Schil de komkommer en verwijder de pitten. Snij de komkommer in stukken. Verhit de boter in een pan en doe er de komkommer in. Kruid met zout en laat 10 minuten fruiten. Voeg de roze peper toe.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 852x