Aardappelomelet met geitenkaas en olijven

Ingrediënten

  • 6 grote eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 1 zakje Knorr Mix voor Boerenomelet
  • 75 g geitenkaas
  • 2 eetlepels zwarte olijvenringetjes
  • Blue Band Culinesse
  • 500 g voorgekookte aardappelschijfjes (koelvers)
  • 2 takjes verse basilicum

Bereidingswijze

Klop de eieren los met de melk en de mix voor boerenomelet. Verkruimel de geitenkaas erboven en meng met de olijven door het eimengsel. Hak de basilicum fijnVerhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een koekenpan. Wacht tot de grote bellen verdwenen zijn en bak de aardappelschijfjes ca. 10 minuten op een matig vuur, zodat ze wel gaar, maar niet al te bruin worden. Voeg het eimengsel toe en bak de omelet ca. 5 minuten op matig vuur, tot de bovenkant bijna gestold is. Draai de omelet om met behulp van een deksel of bord en bak de andere kant nog ca. 2 minuten. Bestrooi met basilicum.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha