Aardappelomelet met romige tonijnsaus

Ingrediënten

  • 4 el vloeibare margarine
  • 2 uien
  • in ringen
  • 450 g aardappelschijfjes
  • 5 eieren
  • 1 doosje MAGGI Cr?me Fra?che Saus
  • 25 g boter
  • 1 blikje tonijn (185 g)
  • uitgelekt
  • 2 bosuitjes
  • in ringetjes
  • 1 rode paprika
  • in stukjes

Bereidingswijze

Verhit de margarine in een koekenpan en bak de ui en aardappel afgedekt in 5 minuten beetgaar. Klop de eieren los met zout en peper en schenk ze over de aardappelen. Bak de omelet zachtjes in 10 minuten goudbruin en gaar: keer hem halverwege met behulp van een deksel. Bereid de MAGGI Cr?me Fra?che Saus met de boter volgens de aanwijzingen. Schep de tonijn, bosui en paprika erdoor en warm de saus 3-5 minuten door. Snijd de omelet in punten en leg ze op de borden. Schep de saus erover of geef hem er apart bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha