Aardappelomelet met ui en feta

Ingrediënten

  • 1/2 eetlepel olijfolie - 1 rode ui in ringen - 350 gram gekookte nieuwe aardappels - 6 losgeklopte eieren - 230 gram feta in blokjes - zout en peper

Bereidingswijze

Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak de ui al roerend in 5 minuten zacht. Halveer de aardappels. Voeg de aardappels toe en roerbakze 5 minuten mee tot ze goudbruin zijn. Verdeel alles gelijkmatig over de pan. Verwarm de grill op de hoogste stand. Voeg zout en peper toe aan de losgeklopte eieren en schenk het mengsel over de ui en aardappels. Strooi de kaas erover en bak de omelet op middelhoog vuur 6 minuten tot de onderkant goudbruin is. Bescherm het handvat van de pan met alu-folie. Zet de pan onder de grill en bak de bovenkant van de omelet 3 minuten onder de grill tot hij lichtbruin is. Serveer de omelet warm of koud.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha