Aardappelpuree met pesto, spinazie en oude kaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak op de gebruikelijke manier aardappelpuree voor 4 personen van verse aardappelen, uit een pak of uit de de diepvries. Verdeel de puree in twee gelijke porties. Roer door de ene helft de rode pesto en door de andere helft de geraspte kaas (2 eetlepels). Doe de schoongemaakte en gewassen spinazie met aanhangend vocht in een pan en laat op hoog vuur regelmatig omscheppend in een paar slinken. Laat goed uitlekken40 minutenVerwarm de oven voor op 200 graden celcius. Schep de rode puree in een glazen ovenschaal en strijk de bovenkant glad. Bestrooi met 2 eetlepels van het paneermeel. Zet de wok of een grote koekenpan op hoog vuur en doe er de olie in. Roerbak de spinazie kort met de geperste knoflook en breng op smaak met zout en peper. Schep de spinazie op de rode puree. Dek af met een laagje witte puree en bestrooi met het resterende paneermeel en de achtergehouden geraspte kaas. Zet de schaal 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goudbruin is gekleurd

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha