Aardappelpuree met surimi

Ingrediënten

  • 1 1/2 kilo kruimig kokende aardappelen
  • geschild en in stukken -
  • zout -
  • 200 gram belegen kaas
  • grof geraspt -
  • 125 ml zure room -
  • 50 gram boter -
  • versgemalen peper -
  • paprikapoeder -
  • 200 gram surimisticks
  • in stukjes

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in water met zout gaar en giet ze af. Stamp ze fijn en schep er 150 g van de kaas, de zure room, de boter en peper, zout en paprikapoeder naar smaak door. Schep de surimistukjes erdoor en warm alles goed omscheppend door. Bestrooi de puree met de rest van de kaas en bestuif met een beetje paprika poeder.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 685x

Jouw laatst bekeken recepten