Aardappelpuree-Gehakt Ovenschotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Aardappelen schillen en wassen, snijd ze in vieren en kook ze +/- 20 min. Was de groente. Snij de courgettes in rondjes, tomaat in kleine stukken, uien en knoflook pellen en zeer fijn snijdenDoe wat olie in de pan en rul het gehakt. Voeg courgette, uien en knoflook toe en bak nog 2 min. om en om. Voeg tomaat, peterselie en wijn bij het vleesmengsel, deksel half op de pan en stoof het 20 min.Oven voorverwarmen op 180 graden. Aardappelen afgieten en stampen tot puree, naar smaak wat zout. Meng boter en slagroom. Voeg de aardappelpuree in de ovenschaal en egaliseer het, doe het gehaktmengsel er bovenop en giet slagroom-boter mengsel er overheen, strooi royaal wat parmesaanse kaas er overheen, naar smaak wat zout, peper en nootmuskaat. Schuif het aardappel-gehaktmengsel in de oven en bak het in 30 min. goudbruin

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 864x

Jouw laatst bekeken recepten