Aardappel-ratatouille Omelet

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de aardappelen en kook ze in de schil gaar. Maak alle groenten schoon en snijd ze in kleine stukjes. Verhit in een koekepan een klontje boter en fruit hierin eerst de ui, daarna de courgette, paprika en aubergine. Leg een deksel op de pan en laat de groenten 10 minuten zachtjes smoren. Ontvel intussen de tomaten. Pers de teentjes knoflook tegen het einde van de smoortijd boven de groenten uit, voeg de tomaten toe en laat alles nog even op het gas sudderen.Schep de helft van de groenten met de helft van de gepelde en in stukjes gesneden aardappelen in een tweede koekenpan. Doe de andere helft van de aardappelen bij de eerste koekenpan. Verdeel de blokjes kaas over beide pannen. Klop de eieren met wat zout en peper los en giet ze over de groenten. Leg op beide koekenpannen een deksel en laat de eieren stollen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha