Aardappelrisotto met kip

Ingrediënten


Bereidingswijze

- Snijd de geschilde aardappelen en de paprika in kleine blokjes van 1 op 1 cm. - Kook de blokjes gaar in 6 dl kippenbouillon en room. - Voeg vervolgens de mais, boter en parmezaanse kaas toe. - Breng de aardappelrisotto op smaak met peper en zout. - Kruid de kippenbouten met peper en zout en bak ze kort rondom in boter. - Plaats ze in een ovenschotel met 2 dl kippenbouillon en een beetje boter. - Bak ze gedurende 20 min in de oven op 150?C. - Verdeel de aardappelrisotto en de kippenbouten over vier borden. - Garneer met het fijngesneden lente-uitje.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha