Aardappel-rucolapuree met tomaat

Ingrediënten

  • 75 g rucola (C1000 Vers)
  • 1 kg Eigenheimers
  • geschild en in blokjes
  • zout
  • 125 ml cr?me fra?che
  • 1 dl melk
  • verwarmd
  • 150 g cocktailtomaatjes
  • in dunne partjes
  • peper

Bereidingswijze

Snijd de rucola grof. Kook de aardappelen in weinig water met zout in 15-20 min. gaar. Giet ze af en stamp ze fijn. Voeg de cr?me fra?che, de melk, de rucola en de tomaten toe en schep alles door elkaar. Verwarm de puree al roerende op een laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij vis, vlees of kip.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 781x

Jouw laatst bekeken recepten