aardappelsalade in hoisinsaus

Ingrediënten

  • 1 kilo krielaardappels.
  • 4 eetl. olijfolie
  • 2 dessertlepels sesamolie
  • geraspte schil en sap van limoen
  • 6 eele. hoisinsaus
  • 100 gram cashewnoten
  • 250 gram paksoy
  • voor de salade:
  • 1 winterworten in luciferdikte gesneden.
  • 6 lenteuitjes in lange repen
  • 1 rode en 1 gele paprika
  • zout en peper

Bereidingswijze

verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de krieltjes op het ovenblik en besprenkel met 2 eetl. olijfolie en 1 dessertlepel sesamolie. Mix het goed door elkaar en rooster het 35 minuten in de oven. voeg de geraspte schil van de limoen, hoisinsaus, cashewnoten en paksoi toe en meng dit alles door elkaar tot het allemaal een "sausje"heeft. Rooster nog 10 minuten. Meng intussen in een kom de resterende olijfolie, sesamolie, limoensap zout en peper. goed roeren. Voeg er de fijgesneden groente aan toe en meng het goed. Verdeel de groente over 4 borden. Leg de krieltjes met paksoi en noten erbovenop.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha