Aardappelsalade met bleekselderij en Roquefortsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de krieltjes in een pan met weinig water in ongeveer 6 minuten net gaar. Laat de krieltjes afkoelen. Snijd de bacon in reepjes en bak de bacon in een droge koekenpan in ongeveer 7 minuten krokant en bruin. Laat de bacon op keukenpapier uitlekken. Was de paprika, verwijder de zaden en snijd de paprika in kleine stukken. Snijd de schoongemaakte bleekselderij in dunne plakjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringen. Was de ijsbergsla en snijd in dunne reepjes. Laat de ijsbergsla goed uitlekken in een vergiet. Knip boven een kopje de peterselie fijn. Doe de Roquefort in een kom en maak het fijn met een vork. Roer de creme fraiche, de mayonaise, de azijn, de suiker, de mosterd, de peterselie en peper en zout er doorheen.Snijd de krieltjes in vieren en doe ze in een kom. Schep de paprika, de bleekselderij, de bosuitjes, de helft van de bacon en citroensap er voorzichtig doorheen. Giet de saus erover en schep het door elkaar.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha