Aardappelsalade met komkommer, yoghurt en gebakken

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van ongeveer 1 cm dik. Kook ze gaar in gezouten water, koel ze af in ijsgekoeld water en laat ze uitlekken in een vergiet. Bak de zalmfilets goudbruin in olijfolie. Voeg er de boter aan toe en plaats ze gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180c. Snijd de komkommer in flinterdunne schijfjes en meng ze met de yoghurt. Breng alles op smaak met peper, zout en citroensap. Verdeel de komkommersalade over 4 borden, leg er de zalmfilets op en werk af met de aardappelblokjes en dille.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 717x