Aardappelsla met zalm, witloof en dragon

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 op 1 cm en kook ze gaar in gezouten water (kan ook in de microgolfoven). Laat ze afkoelen. Snijd de zalmfilet in 4 stukken. Kook hem gedurende 5 a 7 min in gezouten water op een zacht vuur. Meng de yoghurt, mayonaise en fijngesneden look. Breng op smaak met cayennepeper, zout en het sap van 1 citroen. Meng de aardappelblokjes en de fijngehakte dragon. Breek de blaadjes van het witloof los en verdeel ze over 4 borden. Leg er de aardappelsla op. Brokkel de zalm in kleinere stukjes en verdeel rondom. Werk af met het sausje op basis van mayonaise.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha