Aardappel-spinazie-tortilla

Ingrediënten

  • 400 gr. aardappelschijfjes6 eierenhalf pak gehakte bladspinazie(diepvries)1 eetl. gedroogde dille150 gr. verse geitenkaasolie200 gr. gemengde sla4 eetl. dressing naar keuze

Bereidingswijze

Bak de aardappelschijfjes afgedekt ca. 10 min. met 1 eetl. olie. Klop de eieren los met de ontdooide spinazie, dille, zout en peper.Schep de plakjes aardappel en de geitenkaas in brokjes erdoor. Verhit nog 1 eetl. olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erin en bak de omelet in ca. 15 min. afgedekt gaar. Schep de sla met de dressing om en serveer met de in punten gesneden tortilla.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 752x

Jouw laatst bekeken recepten