Aardappeltaart met ham

Ingrediënten

  • ? 5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries
  • pakje a 450 g)
  • ? 4 eieren (M)
  • ? 1 kuipje roomkaas met kruiden (125 g)
  • ? 200 g ham (knusperschinken
  • bedieningsafdeling)
  • ? 1 zak aardappelgolfjes (450 g)
  • ? 1 krop ijsbergsla
  • ? 6 eetlepels sladressing naturel (fles a 450 ml)
  • ? quichevorm (doorsnede 24 cm)
  • ingevet

Bereidingswijze

60 minutenDeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 ?C. Eieren loskloppen met roomkaas, zout en peper. Quichevorm bekleden met deeg. Bodem bedekken met helft van ham. Helft van aardappels erover verdelen. Rest van ham erop leggen en afdekken met rest van aardappels. Ei-kaasmengsel erover schenken en taart in midden van oven in ca. 40 minuten goudbruin en gaar bakken. Intussen sla schoonmaken. Bladeren in stukken scheuren. Sla mengen met dressing. Taart serveren met salade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 674x

Jouw laatst bekeken recepten