Aardappeltjes met lamsvlees en knoflook

Ingrediënten


Bereidingswijze

tomaten even in warm water legen zo,n tellen 10 .dan kan je de velletjes er af halensnij het vlees in blokjes en bestrooi ze met peper en zout.pel de teentjes knoflook, snij de aardappelen in stukken. verhit de olie in een braadpan en bak hierin eerst de knoflook goudbruin neem het uit de pan.bak het vlees in de olie rondom bruin.voeg de aardappelen toe en bak ze even mee.voeg de knoflook weer toe,schenk 2 eetlepels heet water bij het gerecht,stoof alles met het deksel op de pan in ca.15 minuten gaar. dompel de tomaten tien tellen in kokend water, trek de velletjes eraf, halveer ze en druk de zaadjes er uit.schep tomaat, yoghurt en amandelen door het gerecht en verwarm tot tegen de kook. op smaak brengen met peper en zout en kerriepoeder en met munt bestrooien.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 711x

Jouw laatst bekeken recepten