Aardappel-Tomatenschotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pel de aardappelen,maak de uien schoon,was de tomaten en snijd alles in plakjes. Snijd het vlees in dunne plakken.Verwarm de oven voor.Bak de plakken vlees in ca. 2 min.per kant mooi bruin in de hete olie.Haal het vlees er uit en bestrooi het met peper en zout.Beboter de ovenschaal,leg hierin een laag aardappel plakjes en daarop het vlees.Besprenkel het vlees met het bakvet..Leg afwisselend lagen aardappel,tomaat en ui in de schaal en bestrooi het geheel met de tijm.Vermeng de geraspte kaas met de zure room en schenk het mengsel over het gerecht.Gratineer het gerecht 15 min.in de oven

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 485x

Jouw laatst bekeken recepten