Aardappel-uientaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

oven voorverwarmen op 200 gradenSchil de aardappelen en kook ze gaar. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Fruit de uien in de margarine met peper en zout in 20 minuten gaar en glazig. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Verwarm de oven voor op 200? C. Maak van de gare aardappelen met 1 ei, hete melk, peper, zout en nootmuskaat een stevige puree. Schep de aardappelpuree in een ovenvaste schaal en bedek bodem en de wanden hiermee. Verdeel de uienringen er over. Klop 2 eieren los met de zure room en de kaas en schep dit over de uien. Bak de taart in de hete oven in ? 20 minuten gaar en lichtbruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 694x

Jouw laatst bekeken recepten