Aillade de veau

Ingrediënten

  • 1 kg. kalfsschenkel
  • 3 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. paneermeel
  • 10 (of minder) knoflookteentjes
  • 4 eetlepels kippebouillon
  • peper
  • zout
  • fikse scheut witte wijn

Bereidingswijze

Wrijf de schenkel in met zout en peper, en bak ze mooi bruin. Doe dan de gehakte tenen knoflook, en het paneermeel even mee. Blus de schenkels af met witte wijn en bouillon. Doe de deksel op de pan en laat alles zachtjes ong. 1 12 uur gaarsudderen, maar houdt vooral het vocht in de gaten, vul evt, bij met afwisselend kippebouillon en witte wijn. Deze schenkels smaken erg goed bij een eenvoudige risotto en een groene sla

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 714x

Jouw laatst bekeken recepten