Ajam Goreng Speciaal

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bestrijk de drumsticks met citroensap en bestrooi ze met peper en zout. Vul een wok voor drie vierde met olie en laat deze goed heet worden. Bak hierin de drumsticks tot ze lichtgeel zijn. Haal dan de drumsticks eruit en laat de olie weer goed heet worden. Doe dan de drumsticks weer in de olie en bak ze tot ze een goudbruin kleurtje hebben. Verhit in een pan een stukje boter en voeg de oestersaus, ketjap asin, ketjap manis, sesamolie, suiker en 1 eetlepel warm water toe. Laat dit een paar minuten koken, voeg dan de drumsticks toe en laat dit nog ongeveer 10 minuten zachtjes sudderen tot de drumsticks gaar zijn.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1203x

Jouw laatst bekeken recepten